Despre Rexona

BUDI AKTIVAN je manifest za sve one koji žele da uživaju u životu i svemu što on donosi. To je filozofija aktivnih ljudi, podsednik svima da treba iskoristiti svaki trenutak u životu i uživati u svim onim stvarima koje nas inspirišu.

BUDI AKTIVAN je posveta svim ljudima koji deluju, pre nego što čekaju da im se nešto desi, za sve one koji izazivaju sebe da idu još dalje i stvaraju sebi nove šanse.

Budi aktivan je za one sa ciljem, fokusirane na budućnost i za one koji ostaju pozitivni. Koji žive bez kajanja. Koji pokazuju odlučnost i trud da bi postigli svoj cilj, ali ne da bi impresionirali druge, već zbog sebe.

BUDI AKTIVAN je namenjen onima koji brinu o drugima i spajaju se sa drugima. Igračima koji stvaraju igru i koji su u centru svoje porodice i grupe prijatelja. Za one koji su uvek u pokretu i koji u svakom problemu vide šansu, a posle svakog ostvarenog cilja ne samo da pitaju „Šta je sledeće?“ već i planiraju svoje sledeće putovanje.

ZAŠTO REXONA KAŽE BUDI AKTIVAN?

Rexona želi da inspiriše tebe da vodiš aktivniji život, da uživaš u njemu, da prihvatiš nove izazove, ali i da inspirišeš druge da čine isto.

Više strasti, više hrabrosti, više pokreta, više zaštite nudi vam Rexona.

Dakle, budi hrabar, spontan, smeo, jer Rexona te neće izneveriti, a sve bodri da BUDU AKTIVNI.

Rexonina formula je testirana u najtežim uslovima i pokazala je uspeh: dugotrajna i efikasna antiperspiratorna zaštita. A „MotionSense“ tehnologija je čini jedinstvenom: mikro čestice koje ispuštaju osveživač sa svakim tvojim pokretom.