Vesti

Emir Bekrić – Budi Aktivan

Emir Bekrić – Budi Aktivan

Najbolji srpski atletičar Emir Bekrić postao je brend ambassador Rexone.

“Svrha ovog ugovora je da sa našim brendom Rexona podržimo Emira i obezbedimo mesečna sredstva za njegov program priprema tokom naredne tri godine. Osnovni moto našeg brenda Rexona je Do More što znači da treba da se takmičimo sami sa sobom i da bez obzira čime se bavimo, budemo još aktivniji, uporniji i da uvek idemo i preko svojih mogućnosti, do izvanrednih rezultata. Zato kažemo BUDITE AKTIVNI, jer Vas Rexona nikada neće izneveriti.

Sve ovo smo prepoznali u Emiru. Veliki rad, borbenost, upornost, to su osobine koje su ga dovele na poziciju prvog u Evropi i trećeg atletičara na svetu u disciplini na 400 m s preponama, što je izvanredan uspeh. Želimo da u najboljoj formi stigne do Rija. Verujemo da je atletika prava kraljica sportova i da naš brend Rexona sa Emirom, kao svojim ambasadorom, može dovesti do povećanja popularnosti ovog sporta u Srbiji.”- izjavio je generalni direktor Unilevera za Srbiju, Ljubomir Milošević.

“Drago mi je da je Unilever prepoznao u meni ambasadora za brend Rexona i veoma sam srećan što će me podržati u mojim naporima da stignem do Rija u najboljoj formi. Omogućili su mi da se potpuno koncentrišem na treninge i da postižem još bolje rezultate. Zahvaljujem se na podršci I radujem se saradnji. Sa Rexonom je sve lakše i Rio još bliži.” - rekao je Emir Bekrić prilikom potpisivanja ugovora.