Rexona Tehnologijae

Rexona ženski dezodoransi nude dvodnevnu aktivnu zaštitu od znojenja, dva puta više nego prethodna formula.

Rexonina ženska formula testirana je u najtežim uslovima: od niskih temperetura kao što su 3°C do najviših - 45°C. U svim ovim uslovima, Rexona vam nudi maksimalnu zaštitu protiv neprijatnih mirisa i vlage nastale usled znojenja.

I ne samo to, Rexona ženski dezodoransi sa „MotionSense System TM“ formulom imaju jedinstvenu korist – čestice dezodoransa koje ispuštaju osvežavajuće mlazeve sa svakim vašim pokretom.

Što se više krećete više ste zaštićeni!

Kako MotionSense SistemTM radi

Rexona je jedini dezodorans koji sadrži patentiranu tehnologiju

koja se aktivira sa vašim pokretom

Motion Sense System
Mikro kapsule
nanete na kožu
Bilo koji pokret ruke lomi mikrokapsule i konstantno ispušta miris i osveživač tokom celog dana.

Izaberite primenu koja vam najviše odgovara

 • Spray

  Sprej

  Sprej štiti od vlage i odora, nudeći osećaj svežine odmah nakon primene. Uživaje u efektnoj zaštiti antiperspirant zaštite sa Rexona Cotton, Oxygen, Aloe Vera, Shower Clean i Linen Dry sprej dezodoransima.

 • Roll-on

  Roll-On

  Roll-on nudi antipersipant zaštitu jednostavnom primenom i bolju pokrivenost nego sprejevi. Savršeno pokriva liniju ispod ruke i savršen je da ga nosite u torbi ili u teretanu. Izaberite Rexona Women Aloe Vera, Shower Clean i Linen Dry roll-on dezodoranse i uvek ćete imati efektnu zaštitu pri ruci.

 • Stick

  Stik

  Dezodoransi u stiku imaju intenzivniju i trajniju zaštito od znoja zbog čvrste forme u kojoj dolaze. Opuštajući sastojci sprečavaju isušivanje kože ispod ruke, koja ostaje mekana i glatka. Rexona dezodoransi u stiku imaju diskretan miris, tako da sa njima možete nositi i vaš omiljeni parfem. Rexona Women Aloe Vera, Cotton, Oxygen, Linen Dry i Shower Clean dezodoransi u stiku čine vašu kožu ispod ruke mekanom i istovremeno vam nude efektnu zaštitu od znojenja svakog dana.